Een aantal jaren terug maakte ik naast mijn werk als illustrator ook tassen van vilt en knuffels en bedrukte ik stof en keramiek. Met de feestdagen voor de deur is het nu tijd om de laatste producten tegen een leuke prijs te verkopen. Klik op de onderstaande productfoto’s voor grotere en aanvullende foto’s en meer informatie.

Geïnteresseerd in één van onderstaande producten? Stuur dan een mailtje naar info[at]klaartjeberkelmans.nl waarin je de naam van het artikel vermeldt. Ik stuur je vervolgens een mailtje retour met het totaalbedrag en de wijze waarop je kunt betalen. Tegelijkertijd maak ik je bestelling in orde. Wanneer het bedrag is overgemaakt doe ik de bestelling meteen op de post.

Alle prijzen zijn excl. verzendkosten à € 6,00 via DHL/voor pakjes of €4,00 /bij brievenbuspost. Wil je een product op komen halen? Ook dat kan in overleg.

Ik behandel aanvragen op volgorde van binnenkomst. Hoewel ik de webshop zo snel mogelijk up to date zal brengen als er iets verkocht is, kan het dus voorkomen dat er nog iets te koop staat dat net in behandeling is. Het product is dus pas voor je gereserveerd als je van mij persoonlijk een bevestigingsmail hebt gekregen.

Vragen over de producten? Mail me! info[at]klaartjeberkelmans.nl 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.