bodhi boom viltSpeciale projecten
Soms maak ik iets speciaals als cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerst of zomaar. Een volwassen knuffel voor mijn lief, konijnenslofjes voor mijn nichtje, een handgemaakte kaart voor een goede vriend, etc. Bijzonder om te geven en, gezien de warme reacties, ook bijzonder om te ontvangen. Mensen proeven de persoonlijke aandacht waarmee het gemaakt is. Overigens zit die niet alleen in mijn persoonlijke projecten, die probeer ik in al mijn werk terug te laten komen!

bodhi boom detailBodhi boom knuffel 
Deze handgemaakte knuffel van vilt maakte ik voor mijn lief. Het is mijn interpretatie van de Bodhi boom waaronder Boeddha verlichting vond. Een kleine reminder om de drukte buiten onszelf los te laten en de rust in onszelf te zoeken. Bodhi betekent zowel ‘ontwaken’ als ‘begrijpen’.

Inspiratie voor de webshop
Dit soort persoonlijke producten geeft me de mogelijkheid om technieken en combinaties uit te proberen waar ik bij werk in opdracht niet altijd aan toe kom. Soms zou ik willen dat ik deze producten ook in mijn webshop zou kunnen verkopen, maar ze zouden (gezien de tijd die er in zit) onbetaalbaar worden. Gelukkig doe ik tijdens het maken ervan altijd nieuwe inspiratie op. Hierdoor ontstaan weer producten die uiteindelijk wel in een gelimiteerde oplage en voor een redelijke prijs in de webshop terechtkomen. Een voorbeeld daarvan is de Rabbitboy designer knuffel. Rabbitboy design knuffels

Tagged with:
 

One Response to Niet te koop: Bodhi boom knuffel van vilt

  1. Twan schreef:

    Didn’t know about the tree. Nice to read.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.