Hoe visualiseer je thema’s als outplacement en loopbaanadvies net even anders? Voor coach en loopbaanadviseur Freeke Mauritsz maakte ik 3 illustraties voor haar vernieuwde website. Haar vraag: of ik op een kleurrijke, positieve en dynamische wijze vorm kon geven aan de thema’s op haar site. In onderling overleg kwamen we tot een aantal passende beelden die ik vervolgens heb uitgewerkt. Voor mij altijd weer bijzonder als iemand zo enthousiast kiest voor mijn illustraties en ze zo nadrukkelijk deel uit mogen maken van iemands huisstijl.

Op de homepage de loopbaanadviseur die de kandidaat d.m.v. wisselende decorstukken laat proeven aan verschillende beroepen >
animatie loopbaanadvies - illustratie Klaartje Berkelmans

En zo ziet dat eruit in de layout van de website >> Website Mauloc homepage

 

Loopbaanadvies
Voor loopbaanadvies bracht ik het proces en de uitdagingen in beeld die deel uitmaken van de zoektocht naar een passende baan >

Loopbaanadvies - illustratie Klaartje Berkelmans

Outplacement
Outplacement laat het proces zien van twijfel, loslaten en vervolgens op een nieuwe plek goed terecht komen. Dit alles onder het oog van en met behulp van de coach.

Webpagina Outplacement - illustratie Klaartje Berkelmans>> De illustratie ‘Outplacement’ mooi geïntegreerd in de tekst van de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.