Vreemdgaan
Vorige week ging ik vreemd. Ik verliet mijn eigen blog en schreef voor 3pm een gastblog. Over duurzame liefde. Oftewel: wanneer vreemdgaan geoorloofd is. Let wel, we hebben het hier over de liefde voor ‘mijn’ Greenwheels naast de liefde voor mijn oude trouwe fiets. Ik vond het erg leuk om te schrijven over iets wat buiten mijn eigen vakgebied ligt, maar wel mijn interesse heeft. De sleutel: vanuit mijn eigen ervaring over het betreffende onderwerp schrijven. Dat onderwerp kan dan heel divers zijn.
De 2 geliefden
De metafoor van de 2 geliefden kwam als vanzelf, maar je mag het ook goddelijke inspiratie  noemen. Hoe dan ook, toen het artikel af was dacht ik als illustrator: mmmm, wel wat kaal. Dus maakte ik een bijpassend beeld.  In lijn met de huisstijlkleuren van 3pm waardoor niet alleen de woorden, maar ook de illustratie mooi integreren bij deze gastheer. Nieuwsgierig geworden? Lees dan het hele blog over mijn ménage à trois!

layout illustratie en gastblog in 3pm website
© logo 3pm: il panda electrik

Tagged with:
 

4 Responses to Duurzame liefde

 1. marjooke schreef:

  Hoi Klaar, leuk om je inspirerende blogs te lezen. Je omschrijft het creatieve proces zo mooi.
  Een nieuw carrierepad?

  • Klaartje schreef:

   Hee, leuk om te horen Marjo. Ik vind het schrijven in ieder geval erg leuk en het vloeit steeds makkelijker mijn handen uit, dus wie weet?!

 2. danielle schreef:

  Wat een superleuke blog en mooie illustratie en ik ben vereerd dat mijn logo meteen ook op je blog staat 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.