illustratie_faye_gezichtEnkele jaren terug maakte ik op verzoek van DATBureau een illustratie voor hun nieuwe website. Dit jaar vroegen ze me die specifieke illustratie aan te passen voor hun klant, de astrologe Faye Blake. Het thema van de illustratie, je koers uit zetten, paste namelijk goed bij haar nieuwste boek. Hierin wordt astrologie ingezet om de juiste keuzes te maken in werk en carrière. De vraag was om de stuurvrouw meer van Faye’s looks te geven en om een aantal dieren van de dierenriem toe te voegen in het water.

Making it personal
Ik gebruikte een foto van Faye’s ogen, paste het haar aan naar Faye’s specifieke kleuren en voegde o.a. een leeuw en een steenbok toe. Normaal gesproken ben ik niet zo’n voorstander van het aanpassen van gezichten naar bestaande personen, maar in dit geval sloot het beeldmateriaal mooi aan bij de al bestaande illustratie. Hierdoor ziet het gezicht er nog steeds heel naturel uit.

En mocht je nieuwsgierig zijn naar een astrologie consult op werk (of privé) gebied, dan kan ik je Faye van harte aanraden.

illustratie_koers_uitzetten

de oorspronkelijke illustratie

  astrologie_boek_vocational_astrology

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.